MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – Kelemed Plasztikai Sebészet

Szerencsére egy fejlődő világban élünk, ahol nem csupán az ajtókat és ablakokat lehet műanyagra cserélni, hanem a ciciket is. Ez így első hallomásra elég nyersen hangozhat, de szerencsére a MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – Kelemed Plasztikai Sebészet oldalán kapunk más alternatívát is, ha nem lennénk kibékülve az implantátummal. Lehetőségünk van ugyanis a zsírral való feltöltésre is, ha egyben szeretnénk megejteni egy zsírleszívást és egy mellfeltöltést is. A mai rohanó hétköznapok pedig nem mindig tesznek lehetővé két műtétet, így ott próbálunk spórolni az idővel, ahol csak tudunk. A Kelemed Plasztikai pedig mindenben a segítségünkre és szolgálatunkra áll, már csak azért is, mert két városban is találhatunk magánrendelőt: Budapesten és Pécsett is.

Én Budapesten a 13. kerületben lakok és legnagyobb örömömre meg is találtam itt a számtalan pozitív visszajelzéssel körültűzdelt plasztika.info.hu oldalt. A honlap nagyon szépen meg lett újítva az utóbbi időkben és most már olyan nagyon modern, hogy könnyedén felveheti ebből a szempontból is a versenyt több más szolgáltatóval. Azonban szakértelem és a páciensekhez való hozzáállás tekintetében még mindig első helyezett, hiszen párját ritkítja dr. Kelemen Ottó és az ő szaktudása. A doktor úr több, mint 25 éves szakmai tapasztalatot tudhat magáénak és még ehhez nem számoltam hozzá azt a számtalan pluszt, amit a tudományos társaságok tagjaként szerezhetett meg az évek során. Kíváncsi vagy további információkra a Kelemed Plasztikáról? Olvass tovább és találd meg Te is legjobb plasztikai sebészt az országban! Ebben pedig most én nyújtok neked segítséget.

MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – A Kelemed Plasztikai Sebészet mindenre megoldást nyújt!

A legjobb pedig az, hogy nem kell félnünk a megbízhatóság miatt. Számomra nem a pénz a legfontosabb, hanem a doktor szaktudása, a szakmai alázata és a páciensek felé mutatott empátiája, illetve tisztelete. Ezért hát ez volt az elsődleges szempont számomra a magánrendelő kiválasztása során, persze nem volt elhanyagolható a többi szempont sem. Ilyen volt például a rendkívül kedvező árképzés, ugyanis nem csupán jutányos áron és a legmodernebb eszközökkel történhet meg a MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – A Kelemed Plasztikai Sebészet műtőjében.

Az all-inclusive ár fogalma sokak számára elég fura lehet első hallásra, azonban nem kell semmilyen nagy ördöngősségre gondolni. Sokak számára az ár lesz a döntő szempont, illetve a sok sebész által beépített rejtett költség, illetve meg nem említett utókezelési díjak. Itt ezek felől sem kell aggódni, ugyanis a Kelemed Plasztikai árai tartalmaznak minden felmerülő költséget egészen a konzultációtól a felépülési folyamat végéig. Hát nem szuper az a rendszer? Így minden kalkulálható lesz, nem kell félni rejtett költségektől és ezek következtében pedig attól, hogy majd hozzá kell nyúlni a megtakarításokhoz. Előre lehet tervezni és a költségkeret meg van adva. A pénzügyeink kordában lesznek tartva és az előfizetés miatt biztosan nem fogjuk elkölteni a műtétre szánt összegünket sem. Kifizetés után pedig semmilyen más dolgunk nincs, csak élvezni a szolgáltatásokat!

Milyenek voltak az élményeim és a tapasztalataim?

Nagyon elégedett vagyok mindennel kapcsolatban. Nem csupán a doktor úr vett le a lábamról, de a személyzet is kifejezetten kedves és előzékeny volt velem. A műtét komplikációk nélkül tudott lefutni, semmi probléma nem volt. A több éves rutin azonnal meglátszott Dr. Kelemen Ottón, kétség sem fér hozzá, hogy a szakmai legjobbja. Már a gyógyulási fázisban vagyok és minden a lehető legnagyobb rendben megy. Pontosan úgy történik minden, ahogyan arról tájékoztatva lettem, semmi félni valóm nincs. Amennyiben Te is szeretnél egy ilyen minőségi szolgáltatást igénybe venni, javaslom, hogy mihamarabb látogasd meg a plasztika.info.hu oldalt!