Fontos a nyílászárók állapota a napelemes rendszer telepítésekor

A napelem támogatás többféle formában elérhető, mielőtt belevágnánk a telepítésre, érdemes feltérképezni a lehetőségeket. Érdemes felkeresni a napelemesrendszerek.info weboldalt, ahol minden szükséges információt, támogatást megkapunk. A napelem támogatás lehet vissza nem térítendő támogatás, vagy kamatmentes hitel. Ezek a lehetőségek nem állnak mindig nyitva, nyitott szemmel kell járni, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt.

Azonban mielőtt nekivágnánk a napelemes rendszerek telepíttetésének, kérjünk fel egy szakértő csapatot, akik az elejétől a végéig jelen vannak, a helyszíni szemle alapos, mint ahogy a tervezés és a kivitelezés is. A napelemesrendszerek.info csapata egy ilyen csapat, akikre számíthatunk, akikben bízhatunk. A napelem támogatás mellett az is nagyon fontos, hogy milyen állapotban van az ingatlanunk, amire napelemes rendszert kívánunk telepíttetni. Lehetséges, hogy nincs leszigetelve? Rossz állapokban vannak a nyílászárók?

Gondoskodnunk kell ezek cseréjéről és a ház szigeteléséről, ezt a helyszíni felméréskor a szakemberek is alaposan átnézik. Ezek a felújítások a mi javunkat szolgálják, hisz hiába működik a napelemes rendszer megfelelően, ha egyszerűen kiszökik a meleg télen, mert nem jó a szigetelés, szelelnek az ablakok. A legfontosabb, hogy hallgassunk azokra, akik értenek hozzá. A napelemesrendszerek.info honlapon pedig tájékozódjunk a lehetőségeinkről, legyen szó akár pályázatról akár bármi másról, amiben bizonytalanok vagyunk.

A rendszer telepítése nem tart sokáig, egy-két nap mindössze, így érdemes rászánni az időt a tervezésre, a gondolkodásra, hogy egyáltalán milyen nagyságú rendszerre van szükségünk.