Beleőszültem az ablakvásárlásba

Visszasírom a gyerekkoromat, amikor még a szüleim oldottak meg minden galibát, ami a házunkkal kapcsolatos, és nekem semmi dolgom sem volt azon kívül, hogy iskolába járok, elfogadhatóan tanulok, és nem keveredek kelleténél többször balhéba. Most viszont felnőttem, és a saját házamat építem, és minden apróságot nekem kell eldönteni, még azt is, hogy milyen ablakok kerüljenek fel. Hát honnan tudjam én, hogy melyiket érdemes megrendelni?! Sejthetitek, hogy az építkezés sok stresszel jár, ez pedig meglátszik bizony a külsőmön is: észrevettem magamon az első ősz hajszálakat, és a szemkörnyékem is elkezdett karikás, ráncos lenni.

Szerencsére pontosan tudom, hogy létezik egy termék, ami segíthet a korai ráncaim elkendőzésében: a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr címre kattintva megnyitottam az InstanTENSE weboldalát, amit a sógornőmön keresztül ismerek. A sógornőm egy éve használja a Laumar InstanTENSE Plus arcszérumot, ami tényleg percek alatt simább és feszesebb bőrt eredményez nála. Láttam egyszer, ahogy felviszi a szemkörnyékére a szérumot, és három perc múlva gyönyörűen kisimultak a barázdái, sminkelnie se kellett utána. Azt mondta nekem, hogy a rendszeres használat mellett hosszú távú hatását is élvezi a szérumnak, összességében ritkábban ébred táskás vagy sötét karikás szemekkel. Árban is kedvező a szérum: egy tubus mindennapi használat mellett körülbelül két hónapig elég, és mégis kevesebbe kerül, mint egyetlen fiatalító arckezelés kozmetikában, melynek hatásossága bizonytalan. A Laumar InstanTENSE Plus azonban képeken és videókon is bemutatja, hogy percek alatt simább és feszesebb lesz a bőre azoknak, akik használják. Ugyancsak a szérum mellett szól, hogy elégedetlenség esetén harminc napig vissza lehet küldeni a terméket, és visszakapjuk az érte kifizetett összeget. Azonban ha egy fiatalító arckezelés végeredménye nem olyan, mint amire számítottunk, a kozmetikus ugyanúgy felszámolja a borsos összeget, ami sokszor több tízezer forint is lehet (egy körülbelül kilencven perces alkalomért!). A kedvezményes, 14390 Ft-os áron kívül semmilyen rejtett költsége nincsen a szérumnak, még postaköltséget sem kell fizetni érte. Milyen bosszantó is az, amikor az ember egy háromfogásos vacsora árát adja ki csupán a postaköltségre! A Laumar InstanTENSE Plus-t kérhetjük házhozszállítással vagy a legközelebbi patikában is beszerezhetjük, egyik esetben sem kell külön díjakat kifizetni a szállításért. Ha átvételkor fizetünk, a futár ráadásul nemcsak készpénzt, hanem bankkártyát is elfogad, a teljes kényelmünket biztosítva.

Egy biztos: ilyen vásárlási feltételekkel nem kell attól félnek, hogy a Laumar InstanTENSE Plus rendelése közben tovább öregednék, sőt: azt hiszem, nem túlzok, amikor azt mondom, végre úgy érzem, egy márka igazán törődik velem, és nekem mást sem kell tenni, csak hátradőlni, lazítani, és élvezni a fiatalodást, megszépülést.