Ajándék bicikli, de nincs helyed hazaszállítani? Van megoldás…

Már jó pár éve nyílászárók beépítésével foglalkozom, legyen szó ajtókról, vagy bármilyen méretű és formájú ablakokról. Szeretem a hivatásomat, főleg azért, mert mindig jó emberekkel van dolgom, akik megbecsülik a munkámat, és rám is barátként tekintenek. Így történt ez két hete is, amikor az egyik legkedvesebb ügyfelemmel volt dolgom. Azért utaztam el hozzájuk, hogy felmérjem az ablakhelyek méreteit, illetve, hogy megbeszéljük a további részleteket az ablakcseréről.

A felmérés befejeztével az ügyfelem nekem akart ajándékozni két jól működő biciklit, amikre már nincs szükségük, és csak a helyet foglalják náluk. Ez hatalmas meglepetés volt számomra, hiszen imádok bringázni, de az én kerékpárom pont nemrég ment tönkre. El is hoztam volna őket rögtön, de hogyan? Az autómba sajnos nem fértek be, így más megoldást kellett találnom.

Aznap otthagytam őket és hazamentem, hogy kutassak egy kicsit a dolgot illetően. Az autofelszerelesek.hu ismét megmentett, hiszen náluk is van kerékpárszállító vonóhorogra, pont az, amit szerettem volna venni. Egyébként mindig hozzájuk fordulok, ha valami autós felszerelésre van szükségem. Nem gondoltam volna, hogy kerékpártartó is kelleni fog, de szerintem hasznát fogjuk venni még a jövőben. Most már akár családi kirándulásokra is mehetünk biciklivel, hiszen a három kerékpáros verziót választottam. Ha többet, vagy kevesebbet akarsz szállítani, akkor erre is találsz megfelelő terméket a webshopban. Meglepődtem, mikor láttam, hogy van olyan is, amelyikkel akár 5 kerékpárt is szállíthatsz. Illetve léteznek többféle rögzítésűek, ha esetleg a vonóhorgos verzió nem lenne ideális. Nekem ez a választás volt a legegyszerűbb, de ha tetőre vagy csomagtartóra szerelhetőt szeretnél, azt is megtalálhatod náluk. A kerékpárszállító vonóhorogra illesztése sokkal egyszerűbb volt, mint gondoltam, illetve a leszerelése is csak 5 percet vett igénybe.

kerékpárszállító vonóhorogra

Az árak igencsak változóak a tároló tulajdonságaitól függően. De aggodalomra semmi ok, minden fel van tüntetve a termékleírásban és nagyon egyszerűen el lehet dönteni, melyik a legmegfelelőbb számodra. A legjobb az, hogy a kerékpárok mérettől és típustól függetlenül szállíthatóak. A kerékpárszállító vonóhorogra pedig bármilyen típusú autóra felszerelhető, nem úgy, mint például a hátsó ajtóra rögzíthető modellek, melyek autó specifikusak.

Amit még fontos megemlíteni ezt a típust illetően az a rendszám, illetve a világítás jelenléte a tárolón. Ez talán nem tűnik praktikusnak, de mégis ez volt a legegyszerűbb megoldás számomra, hiszen tetőboxom is van már, ami az autóm tetejét elfoglalja. Egyébként azt is ugyanerről az oldalról rendeltem, és maximálisan elégedett vagyok vele.

Ha az a termék, amit szeretnél esetleg nincs raktáron, akkor egy pár napon belül be tudják szerezni. Ez történt az én esetemben is, de türelmesen kivártam a beszerzési és szállítási időt. Igaz összesen egy hét volt, de így is teljesen megérte. Tegnap pedig végre visszamehettem az ügyfelemhez és hazahozhattam az ajándék bicikliket.

Mindezek után elmondhatom, hogy a kerékpárszállító vonóhorogra jó ötlet volt, és már várom, hogy hosszabb utakon is használhassam. A kedvenc autós oldalamat pedig szívből ajánlom, ha téged is érdekel a téma!