Ahogy ablakunkon, a telefon kijelzőnkön se legyen hézag

Az ablakokból tekinthetünk ki a világra. Ha belegondolunk, alapvető funkciójuk szerint maximum a szellőztetés miatt fontosak. Viszont biztos vagyok benne, hogy ha azt mondom valakinek, hogy be kéne költöznie egy olyan házba, amiben nincsenek ablakok, rögtön rohanna a másik irányba. Egyszer egyébként velem és a barátnőmmel is hasonló történt, mikor először keresgéltünk a fővárosban albérletet.

Persze az elsődleges szempont az volt, hogy a havidíj minél olcsóbb legyen. Készen voltunk arra, hogy emiatt különböző kompromisszumokat kössünk. Mikor azonban beléptünk egy olyan lakásba, ami körülbelül egy szoba méretű volt és teljes sötétség uralkodott benne, azonnal menekülőre fogtuk. Ekkor jutott először eszembe, hogy mennyire fontos az ember számára az, hogy kilásson a külvilágra. Hiszen másképp az életünk tényleg csak egy dobozban fog zajlani. Ezt pedig senki sem akarhatja.

Hogyha például nem írtam volna be az internetes keresőbe azt, hogy „Samsung kijelző javítás ár”, sosem találtam volna rá az LCDFix oldalára sem. A mai világban most már mindenki zsebében egy okostelefon lapul, amely segítségével szinte bármit el tudunk érni. A gond csak azzal van, hogy sokszor túlságosan is ezekre a készülékekre hagyatkozunk. Ha pedig bármi baj történik velünk, akkor foghatjuk a fejünket, mivel manapság egy új telefon elég borsos árak között mozog.

Éppen ezért nem kell rögtön a semmiből újrakezdeni, hanem vegyük igénybe az olyan cégek szolgáltatását, mint az LCDFix. Hiszen ők jóval csekélyebb díjért cserébe megjavítják a telefonunkat és folytathatjuk az életünket. Természetesen mielőtt belevágnánk egy ilyen javításba, meg kell győződnünk arról, hogy az adott cég megbízható-e. Az LCDFix pedig el fog látni minket minden szükséges információval az online felületükön.

Bár a „Samsung kijelző javítás ár” felirat kapcsán jöttem az oldalra, nagyon kellemes meglepetés volt, hogy nem csak Samsung márkájú telefonok javítását vállalják. Az LCDFix kezdőlapján át is tekinthetünk minden olyan szolgáltatást, amit kínálnak nekünk, úgyhogy a javítástól kezdve a telefonunk személyre szabásáig mindent meg fogunk találni náluk.

A Samsung kijelző javítás ár pedig egyáltalán nem volt vészes. Ezeket a tarifákat meg tudjuk természetesen a honlapon tekinteni, ha rákeresünk a megfelelő részlegre. Az árak persze változóak, attól függően, hogy mennyire új típusú a készülékünk. Hiszen egy új telefonhoz sokkal drágábban lehet beszerezni az alapanyagokat.

Már idáig is nagyon tetszett az, amit láttam, viszont szabályosan ragyogni kezdtem az örömtől, mikor megtudtam, hogy mennyi idő alatt lesznek készen a javítással. Én körülbelül napokra, vagy akár hetekre is számítottam, helyette viszont elég csak egy órát várnunk és vissza is kapjuk a telefonunkat. Mindezt pedig nem valami isten háta mögötti helyen kell majd elvégeznünk, hanem az Allee bevásárlóközpontban.

Ez több szempontból is kapóra jött nekem, mivel közel lakok hozzá, illetve volt pár dolog, amit amúgy is el kellett volna intéznem a plázában. Így a parkoló helyett egy kellemes forró kávé mellett várhatom meg azt, hogy a szerelők elvégezzék a dolgukat…

Az LCDFix munkatársai élőben is pont olyan segítőkészek és kedvesek voltak, mint azt az oldalukból meg lehetett jósolni. Elmagyaráztam nekik a problémámat és megnyugtattak, hogy semmi végzetes nem történt. Az általuk megszabott időn belül maradtak és nemsokára már a kezemben is foghattam a telefonomat. Teljesen tökéletes volt, viszont biztosítottak arról, hogy garanciát vállalnak minden esetleges hibáért. Nehéz manapság ilyen megbízható szerelőket találni, mint az LCDFix csapata!