Ablakot és táskát is az interneten vásároltunk

Persze nem nehéz megtippelni, hogy a családunk mely tagja melyik webáruházban töltött el egy fél délutánt. A párommal építkezésben vagyunk, hamarosan elkészül az új otthonunk, már alig várjuk. Persze a szakemberhiány rányomja a bélyegét az építkezésekre is, mi is érezzük ennek és az építőanyagok áremelkedésének a hatását. De azt mondom, hogy mi még szerencsések vagyunk, hiszen mindebből alig éreztünk valamit. Az egyik hétvégén volt egy szabad napunk és elhatároztuk, hogy hasznosan és kellemesen töltjük el. Így elkezdtünk ablakokat, ajtókat, bejárati ajtót válogatni az interneten. Persze ezt a párom sokkal jobban élvezte, mint én, úgyhogy én hamar átnyergeltem egy másik témára.

Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház – ezen az oldalon kötöttem ki, mert szerettem volna egy új táskát vásárolni magamnak. Az annataska.hu-t egy barátnőm ajánlotta számomra. Akkor, amikor nemrégiben elmentünk kávézni és megláttam, hogy milyen csodaszép táskája van. Anekke – ő mondta és bevallom, hogy láttam már hasonlót, de sosem jártam még utána, hogy ki is ez a kislány, aki minden táskán, pénztárcán ott van.

Nos, mint a barátnőm elmondta, az Anekke egy spanyol márka és ma már több mint hatvan országban forgalmazzák. Azt tűzték ki célul, hogy a nők szerepvállalását erősítsék, hogy higgyünk abban, hogy ha küzdünk az álmainkért, azt valóra is válthatjuk. Ez szerintem nagyon szép gondolat, amivel csak azonosulni tudok. A barátnőm ajánlott is egy helyet, ahol megtalálom az Anekke táskákat és pénztárcákat egyaránt.

Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház – itt, az annataska.hu-n néztem tehát szét és nagyon tetszett, amit láttam. Az annataska.hu egy igazán klassz hely, ahol lehet szűrni a találatok között, ahol megtaláljuk az Anekke kollekcióinak valamennyi termékét. Ráadásul jó áron, korrekt feltételekkel, gyors szállítással. Itt hűségpontokat is kapunk a vásárlásaink után, így igazán megéri itt vásárolni. A pontok ugyanis kedvezményt jelentenek, tehát minél többet vásárolunk, annál nagyobb kedvezményt érhetünk el a következő vásárlásunk alkalmával.

De nézzük is meg a kínálatot. Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház – táskák és pénztárcák is vannak itt, mind a kiváló minőségű Anekke termékei. Bevallom, először nekem is nehéz volt a választás. De aztán úgy voltam vele, hogy miért is ne vennék több táskát, ha egyszer több is tetszik? A kézitáskákat például azért szeretem, mert nagyok, lehet beléjük pakolni, sok zseb van, így valamiféle rendezettséget is el tudok érni. Bár egy női táskában azért a rend sosem tart sokáig, de azért törekedni lehet rá. Az annataska.hu-n nagyon sokféle Anekke kézitáskát találunk, ezek mind nagyon tetszenek egyébként. Vannak világosabbak, sötétebbek, igazán lenyűgöző a kínálat. Az Anekket egyébként, mint ahogy annak utána is olvastam, évente két kollekcióval jelenik meg a piacon, pontosan azért, hogy megőrizzék exkluzivitásukat. Szerintem ez maximálisan sikerül is, mert ezek a táskák valóban különlegesek, egytől egyig.

A kézitáskák mellett válltáskákat is találunk, melyek szintén kedvenceim, mint ahogy a hátitáskák is, melyek praktikusak, kényelmesek és bátran lehet beléjük is pakolni. A pénztárcák sem maradnak ki, sőt, ezeknél töltöttem el a legtöbb időt. Számomra fontos, hogy egy pénztárca tartós legyen és szép is egyben. Hogy lehessen hova tenni a kártyákat, igazolványokat és a készpénzt is. Hogy legyen hely az aprónak. Sokan a kicsi pénztárcák mellett teszik le a voksukat, mások inkább szeretnek mindent egy helyen tartani. Én ez utóbbi kategóriába tartozom, de azok is bátran keresgéljenek az annataska.hu-n, akik az előbbi kategóriába tartoznak. A nagy pénztárcának én eddig csak előnyeit tapasztaltam, hisz sosem hagyom otthon, a táskámban is mindig hamar megtalálom. És tényleg csak erre az egy dologra kell vigyáznom. Mondanom sem kell, hogy az annataska.hu kínálatában találtam meg a tökéletes pénztárcát.

Amíg a párom a nyílászárókat keresgélte az interneten, én jól elvoltam a táskákkal és pénztárcákkal. Persze a végén megmutattuk egymásnak hogy mire jutottunk és miután ő már kiválasztotta a kedvenceit, könnyebb volt közösen választani, dönteni, hogy milyen ablakok és ajtók is legyenek az új házunkon. A sok munka mellett az ilyen alkalmak is kellenek.