Ablak a könnyebb cégigazgatásra

Most vettünk egy lakást, és épp a beköltözés izgatott, de fárasztó folyamatában vagyunk.

Fontos volt számomra, hogy olyan lakást vegyek, ahol nagyok az ablakok és sok fény van.

Nagy rajongója vagyok a természetes fénynek, ezért szerettem volna, hogy minél több fény jusson a lakásomba. A kedvem is jobb olyankor, amikor világos van.

A probléma ezzel az, hogy nyáron elég meleg tud lenni!

Vitatkoztunk azon, hogy redőnyöket vagy reluxát szereljünk-e az ablakainkra, de végül a redőnyök mellett döntöttünk, mert azok jobban szigetelnek a nyári hónapokban.

Nem egyszerű ez az egész folyamat, miközben a cégünket is szeretnénk kézben tartani a sok egyéb teendő mellett is. Szerencsére nagyon profi és lelkiismeretes kollégáink vannak, akikről tudjuk, hogy akkor is ugyanúgy tartják a frontot, ha mi éppen nem vagyunk ott. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen jó kis csapat a miénk! Igazán öröm velük a közös munka.

A közelmúltban azonban nagy lépésre szántuk el magunkat, ugyanis úgy döntöttünk, megkönnyítjük a saját életünket és néhány dolgot kiszervezünk, például a cégautós flotta kezelését. Mindez bármiféle túlzás nélkül a lehető legjobb döntésnek bizonyult, ugyanis sikerült egy olyan profi céggel leszerződnünk, akik segítségével minden eddigi, ezzel kapcsolatos teher lekerült a vállunkról és végre fellélegezhetünk. Így sokkal könnyebb valóban arra koncentrálni, ami a feladatunk és amiben jók vagyunk – mint az ő cégük a flottakezelésben. De hogy nevesítsem is őket, a Flottauto Lízing Kft.-ről van szó, akik azóta már számos helyzetben húztak ki bennünket a csávából. Szorult helyzet az autópályán, váratlan gumicsere vagy a szervizelések naptári és pénzbeli menedzselése? Nekik ezt azt hiszem, gyerekjáték, ami óriási megkönnyebbülés azután, hogy nálunk mennyi időt és energiát emésztett fel, és még sokat is stresszeltünk ráadásul miatta. Ha korábban megismerem őket és a szolgáltatásaikat, már rég rájuk bíztam volna a céges autóink arzenálját!

Az oldalukon belül nem csak a cégautó és flottakezelés szolgáltatásainak ügyében tudunk velük szerződni, hanem a tartósbérlet, céges autó lízing után is olvashatunk náluk. Ezen felül van egy “Megvásárolható autók” menüpontjuk is, ahol nagyon jó ajánlatokat szoktak feltüntetni. Ezekre az autókra jellemző, hogy általában csak egy ember használta őket, azt is kifejezetten normális használatra (nem pedig taxiként vagy hasonló üzletszerű módon), emellett csak szakszervizben voltak eddig javítva, ha esetleg szükség volt rá. Minden autójukra igaz, hogy a számlái megvannak, a szervizelésük jól dokumentált és így vissza is követhető, emellett újonnan üzembe helyezett gépjárművekről van szó, amelyek mind Magyarországon vásároltak.

Egyből tetszett, hogy az autókat illetően ilyen sokrétű szolgáltatásokat nyújtanak (három csomagajánlatukat egyébként részletesen be is mutatják a honlapon), emellett a blog részlegükre feltöltött bejegyzések is kiválóak (főleg egy olyan szinte laikus ember számára, mint én), valamint még egy különleges ajánlattal fogadnak a honlapon, így, ha nem a céges autó lízingről vagy az adókról olvasnál, akkor ezt ajánlom figyelmedbe: 5 költségcsökkentő tipp cégautókhoz. Ez akkor érhető el, ha feliratkozunk a levelezési listájukra – öt különböző szempont szerint közelíti meg azt a kérdést, hogyan tudunk tervezni a céges autóparkunkkal és milyen opciók lesznek a kedvezők számunkra.