A nyílászáróink után magunknak is adjunk egy ráncfelvarrást

Az ember életében nem hiszem, hogy olyan sokszor jönne elő a nyílászárók témája. Általában mindent, ami körülöttünk van, adottnak vesszük. Csak akkor jönnek képbe ilyen témák, mikor szükségünk van rájuk, vagy ha problémánk van velük. Nem is véletlen, hogy én is ennyit foglalkoztam velük az utóbbi években. Pesten laktunk egy haverommal, egy másik barátunknak a lakásában. Ő elment külföldre tanulni, mi meg ott lakhattunk. Cserébe mindig próbáltuk rendben tartani a házat. Jött azonban a tél és új problémákkal kellett szembenéznünk a gázszámlák képében.

A lakás egy tipikus, régi építésű polgári társasházon belül helyezkedett el. Ezeknek az a jó oldala, hogy mikor elsétál előtte az ember, nem egy megszokott, unalmas panelen kell végignéznie. A fő probléma azonban az szokott lenni, hogy attól függetlenül, hogy kiválóan meg tudták őrizni az antik érzést, olyan dolgokban is megmaradt az öregség, amik nem éppen kellemesek. Ilyenek voltak az ablakok. Én még viszonylag szerencsés voltam, mert nálam könnyen be lehetett csukni. A baj az volt, hogy nem zárt rendesen. Sosem volt olyan, hogy kinyílt volna a nagy széltől, de rendszeresen, mikor az ablak közelében ültem, éreztem a hideg fuvallatokat.

Ez pedig egy rémálom, rezsi szempontjából. De nem nekem volt a legrosszabb helyzetem abban a lakásban. A haverom be se tudta csukni a belső ablakot. A külső szerencsére zárható volt, így nem fagyott meg, de azért gondoljunk bele, hogy micsoda pazarlás, ha egy ablak folyamatosan nyitva van télen. Valahogy sikerült átvészelnünk az évszakot, de finoman fogalmazok, ha azt mondom, nem voltunk kifejezetten boldogak.

Aztán jött az idei év és minden tervünket meg kellett változtatnunk. Rájöttünk, hogy nem élhetünk ebben a házban, ha ennyivel drágább lesz minden télen. Én már hosszú ideje újítgattam fel egy lakást és annak idején nem értettem, hogy apám miért kardoskodott a nyílászárók felújításán. Most már nagyon örültem és hálás is voltam neki.

A megspórolt pénzből pedig elkezdhettem érdeklődni a bio kozmetikum világ iránt. Férfiként ez furcsán hangozhat, de már régóta levetettem az ilyen társadalmi gátlásokat. Ti is ezt tennétek, ha az alap jólétetek attól függene, hogy mennyire figyeltek oda a bőrötökre. A Florence Bio oldal végre valami választ tudott adni nekem arra az égető kérdésre, hogy mit tudnék kezdeni az arcommal. Mindig, ha az idő kicsit szárazabb lett, akkor elkezdett hámlani. Egész nap ezzel a viszkető, zavaró érzéssel élni nem éppen kellemes, úgyhogy eldöntöttem, hogy tényleg változtatni fogok. Nem akartam azonban csak elmenni a boltba és valami mesterséges vegyszert magamra önteni. Helyette a bio kozmetikum világ kezdett el foglalkoztatni.

Egy lány ismerősöm mondta, hogy mindenképpen nézzem meg, hogy ebben a témában milyen cégek elérhetők. Mikor beírtam a keresőbe, hogy bio kozmetikum, elsőként adta ki ezt az előbb említett Florence Bio nevű oldalt. Mikor felléptem, olyan voltam, mint valami kisgyerek, aki életében először jut be egy nagy üzletbe. Annyi érdekes és új dolog volt körülöttem, a lehető legkülönfélébb bio kozmetikumok voltak felsorolva. Ezek közül egyik jobbnak tűnt, mint a másik. Viszont, ami az egészet körbefonta és egybefűzte, az a kinézet volt.

A Florence Bio tisztában van azzal, hogy mennyire fontos egy vevőnél az, hogy milyen első benyomást kap a cégről. Ezalapján tudja meghozni azt a döntést, hogy valóban őket akarja-e választani. A Florence Biora belépni olyan volt, mintha egy magánorvosi rendelőbe lépne az ember. Ez lehet, hogy sokak számára nem feltétlen egy pozitív kép. Viszont rendeljétek hozzá akkor azokat a tulajdonságokat, hogy tiszta volt minden és reményt adott arra, hogy lehet kiút az előbb elpanaszolt bőrproblémámból.

Mesélek még kicsit a bio kozmetikum termékekről, amiket az oldalon lehetett kapni. Mikor a főoldalra belépünk, rögtön egy egész terjedelmes tájékoztató fogad minket arról, hogy mit érdemes tudni róluk. Nekem tetszett, hogy ennyire egyenesek és nem próbálnak átverni minket olcsó reklámokkal és ajánlatokkal. A Florence Bio valóban azt nyújtja, amit mondanak magukról. Külön tetszett egyébként, hogy mennyire a vevőre volt helyezve a hangsúly. Ezt a következtetést abból tudtam levonni, hogy az elérhetőségük rögtön fel volt tüntetve az oldal fejlécén. Ennek köszönhetően, ha bármi kérdésünk vagy kétségünk lenne, könnyen kapcsolatba tudunk lépni velük e-mailen, vagy akár telefonon is.

A Florence Bio oldalán található bio kozmetikum termékek nem csak a nevükben viselik a bio tulajdonságot. Én alapból azért ódzkodtam a bio kozmetikum világtól, mert annyi rosszat lehet hallani csaló bio termékekről. Ezekre a termékekre csak rá van írva az, hogy bio, viszont egyáltalán nem nyújtanak többet, mint a boltban kapható párjaik. A hosszú tájékoztató olvasása során azonban megbizonyosodhatunk arról, hogy itt valóban mindent tisztán és egyenesen értékesítenek. Ráadásul még azt is állították, hogy az itt található arcszérum az egyik legkeresettebb bio kozmetikum termék egész Európában. Egyre jobban kezdtek felcsigázni.

Ha lejjebb tekerünk egyébként a kezdőlapon, akkor meg tudjuk nézni, hogy még milyen más termékeket is forgalmaznak. Ez nagyon jól jöhet akkor, ha az ember nincs annyira tisztában azzal, hogy milyen választékból választhat. Én is egy csomószor ezeken keresztül jövök rá, hogy szükségem lenne valamire, csak mondjuk idáig azt se tudtam, hogy létezik ez az adott termék. Meg kell említenem ennek a keretében az áraikat is. Ezek az árak egyáltalán nem azok, amiket olcsóbb boltokban lehet találni, cserébe azonban olyan minőséget ajánlanak, amelyet nem lehet megfizetni. Szerintem nem érdemes filléreskedni az arcunk egészségén. Én is sok mindenben szoktam spórolni, az egészségemre azonban mindent megadok.

Ha azonban valaki még mindig kicsit tartana attól, hogy ennyi pénzt kiadjon, akkor jó hírem van! Garanciát vállalnak a termékeikre, amelyet 30 napig igénybe lehet venni. Így, ha mégsem lett volna olyan hatékony, mint ahogyan állították, akkor visszakapjuk a rendelésünk teljes összegét. Szerintem ez egy kiváló ajánlat, amit nem érdemes kihagyni, hiszen nem lehet vele szinte semmit sem veszíteni. De ha ez sem elég, akkor el lehet olvasni az oldal alján a termékekről írt véleményeket. Ezeket más vásárlók hagyták itt, és mindenki csak a legjobbakat mondja erről a cégről.

Ennél több számomra nem is kellett ahhoz, hogy meg legyek győzve. Már csak az utolsó lépés maradt hátra, ez pedig a rendelés leadása volt. A korábban említett pozitívumok itt is követték az oldalt és nagyon könnyen el tudtam intézni az általam kiválasztott termék megvételét. Plusz döbbenet volt számomra, hogy pár napon belül ki is hozták, de őszintén, ekkor már nem kellett volna meglepődnöm, hogy ennyire hatékony a Bio Florence oldala.