A hozzám hasonlóknak szól a Dohányzásról leszokás alkategória

Sajnos nem mondhatom el magamról teljes bizonyossággal, hogy szilárd akarattal bírok. HA így lenne, akkor ellent tudtam volna mondani annak idején a ciginek, és most nem kellene küszködnöm a leszokással. De hát az élet már csak ilyen, felesleges a “mi lett volna, ha…” kérdését feszegetni. megtörtént és kész. És ezzel nem vagyok egyedül, az ablakos cégnél, ahol dolgozom, többen is hasonlóképpen vannak, mint én, és vannak, aki szintén szeretnék mostanában vagy a közeljövőben letenni. Szerintem ez abszolút dicséretes. És további jó hír, hogy egy remek webpatikát is találtam az interneten, ahol van kifejezetten Dohányzásról leszokás alkategória, és ahol számos különböző ilyen termék közül válogathat az, aki gyógyszertári segítséghez fordulna. Ez az oldal nem csak nekem jött jól, de egynémely kollégának is.

Ott kezdődött minden, hogy elkezdtem alaposabban is utánanézni, milyen módszerek és segédeszközök léteznek a leszokáshoz. Én bármire vevő lettem volna, ami egy kicsit is megkönnyíti a dolgot, ugyanis egyszer már nekifutottam a dolognak, de csúfosan felsültem. Egyszerűen úgy éreztem, hogy pillanatok kérdése és szétpattanok az idegtől, bárki fejét leharaptam volna a legkisebb dologért. Arról nem is beszélve, hogy gyakran a fizikai rosszullét is közrejátszott, és végül újra elkezdtem a füstölést. Ezt a hibát nem szeretném még egyszer elkövetni, éppen ezért döntöttem el, hogy valamilyen rásegítőt mindenképpen beszerzek. És így bukkantam rá a prevenciopatika.hu weboldalán, hogy náluk van Dohányzásról leszokás alkategória, ráadásul igen komoly felhozatallal. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, az keresve sem igen találhatna ennél jobbat.

De tényleg, van itt minden, amire csak szükség lehet. Több módszer is létezik a kieső nikotin utáni sóvárgás csökkentésére, és mindenki maga döntheti el, melyiket választja. Akad ezek között olyan, amelyik teljesen láthatatlan, hordhatjuk közvetlenül a bőrünkön a ruha alatt. Igen, ez a klasszikus nikotinos tapasz, ami folyamatosan adagolja a szert, amíg rajtunk van, és így nem kezdünk el a hiányon kattogni. De a másik klasszikus, a rágógumi sem hiányozhat természetesen a Prevenció Patika kínálatából. Ha valaki nem szeretne tapaszozni, vagy mondjuk sokat mozog és leválna róla, az választhatja a nikotinos rágót is, ami nem bőrön keresztül ugyan, hanem szájon át, de szintén folyamatos utánpótlást biztosít (perszer csak amíg rágjuk vagy el nem fogy belőle). És van még ezeken kívül szintén szájban alkalmazható spray és szopogatótabletta, ha valaki még további alternatívákat keresne.

Természetesen bent a munkahelyen is megmutattam a munkatársaknak a Prevenció Patika oldalát, hogy van rajta Dohányzásról leszokás alkategória, és igen jelentős segítséget kaphat, aki innen rendeli meg magának a dolgait. Meglehetősen gyakran járunk különböző munkaügyekben Szegeden, szóval külön jól jött ki a lépés. Sajnos ezeket a termékeket már nem lehet kiszállítani az új szabályozások értelmében, de nem baj, mint mondtam, meglehetősen gyakori vendégek vagyunk a környéken. Így meg tudtuk oldani a dolgot úgy, hogy személyes átvétellel rendeltük meg a kis csomagunkat. Különösebb probléma nélkül sikerült is a “hadművelet”, és így már egyszerre többen is azon dolgozunk, hogy sikeres legyen a dohányzásról leszokás. Ha nem jött volna velem szembe a prevenciopatika.hu webpatikán a Dohányzásról leszokás alkategória, akkor nem tudom, mihez kezdtünk volna, de az biztos, hogy nem álltunk volna neki ilyen lelkesen. Így viszont tudhatjuk, hogy mindig lesz segítség, ahová fordulhatunk.