Hogy lehettek piszkosak az ablakok?

Éppen elég bajom volt az esküvőm megszervezésével, főleg úgy, hogy a férjem nem igazán segített benne. Persze nagyon szeretjük egymást, de tőle ezek a dolgok nagyon távol állnak. Mikor megláttam, hogy az esküvői buli termében az ablakok mocskosak, majdnem szívbajt kaptam! Úgy látszik a szervezők elfelejtették lemosni az ablakok üvegeit. Még az a szerencse, hogy volt pár óra a kezdésig, így volt idő megtisztítani őket. Ezután már ragyogtak, és végre minden tökéletes állapotba került.

A legjobb az egészben az volt, hogy a szervező kitalált valamit, ami egy esküvő ajándék vendégeknek. Felkereste selfiegep.hu-t, akik kiküldtek a helyszínre valakit, aki a terem egyik sarkában felállított egy fotósarkot. Többféle háttérrel rendelkező fotófalat és mindenféle vicces, humoros tárgyat is felállított nekünk. A lényeg azonban egy doboz volt, amiben ott lapult egy igen komoly minőséget képviselő fényképezőgép. Ez a berendezés úgy lett kitalálva, hogy bárki számára könnyedén használható legyen, így nem volt szükséges semmilyen profi fotós jelenlétére.

A doboz nem csak egy fényképezőgépet tartalmaz, hanem egy nyomtatót is, ami az elkészült képeket azonnal rendelkezésre bocsátja a vendégek számára. Ez aztán az esküvő ajándék vendégeknek!

Az egész parti alatt voltak vendégek a fotósarokban, akik a legkreatívabb módokon éltek ezzel a fantasztikus lehetőséggel. Nagyon jó kis hangulatot varázsolt ez a gép a bulimon.

A legjobb az egészben, hogy a képeket majd én is meg fogom kapni a szolgáltatótól, hiszen ez a berendezés elektronikus formában is képes azokat eltárolni.

Én is többször beálltam a fotós doboz elé a férjemmel és a szüleimmel is. A képek mind jól sikerültek.