Az építkezés hajrájában sem feledkeztünk meg az autó klíma tisztításáról

Autó klíma tisztító – szerintem egy nagyon hasznos és különleges dolog, amit én mindig az olajwebshop.hu-n vásárolok meg. Sokáig elég egy palack és egy kétezer forintos tételről van szó. De hogy hogy jönnek ehhez a nyílászárók?

Úgy, hogy épp az építkezés hajrájában jártunk, amikor rájöttünk, hogy mi is okozhatja a kellemetlen szagot az autóban. Ablakokat, ajtókat válogattunk, színeket, fugákat egyeztettünk és nem csoda, ha megfeledkeztünk a klíma tisztításáról. Pedig korábban mindig használtuk az olajwebshop.hu-n kapható autó klíma tisztítót, de az utóbbi időben valahogy megfeledkeztünk róla.

Az olajwebshop.hu-t a párom fedezte fel egyébként, hisz itt nagyon sokféle termék kapható. Motorolajok, de nem csak személyautóknak, hanem motoroknak, hajóknak, mezőgazdasági gépeknek is. A kínálat lenyűgöző, mint ahogy az árak is nagyon kedvezőek. És egy kereső is segít a választásban, amire mindenkinek szüksége van szerintem, hisz az, hogy milyen olajat töltünk az autóba, a gyártó határozza meg. Nagyon sokféle motorolaj van ma a piacon és szerintem nagyszerű dolog, hogy egyre több olyan olaj is van, ami környezetbarát. Persze autónk típusának pontos ismerete elengedhetetlen, de amint megvan, hogy milyen típusú olaj való az autóba, onnantól már egyszerűbb a dolog. Persze nem csak olaj, hanem szűrők is kaphatók itt és különböző folyadékok, eszközök. Például olyanok, melyeket az autóápolásban használhatunk.

És én ide sorolom az autó klíma tisztítót is, hisz ez is hozzájárul ahhoz, hogy friss, tiszta levegő legyen az autóban. Amikor kellemetlen szagot érzünk és nem tudjuk, hogy mi okozhatja, mindenképp gyanakodhatunk a klímára, mert a szellőző berendezésben nagyon sokféle baktérium megtapadhat és ezek okozhatnak kellemetlen szagokat. Szerencsére van megoldás, az olajwebshop.hu kínálatában megtaláljuk a Sonax klímatisztítóját, ami egy olyan spray, amit a rendszerbe fújva kitisztul minden.

Gyorsan és egyszerűen lehet használni. Kitisztítja a szellőzőrendszert és a párologtatót. Nem kell tehát szervizbe vinni az autót, az autó klíma tisztító segítségével tiszta, friss illat lesz majd az autóban. Egyszerű használni is, egyszerűen fel kell rázni, az autót beindítani, a szellőzőket kinyitni és a leghidegebbre állítani a hőmérsékletet.

Ezután az első üléseket előre kell dönteni, majd a hátsó lábtartóhoz helyezni a sprayt, megnyomva a gombját. Az autót ezután zárjuk be, várjuk 15 percet, majd nyissuk ki az ajtókat és állítsuk le a motort. Az autó klíma tisztító ez idő alatt kitisztítja a rendszert, nyomában pedig frissesség és jó illat marad. Az olajwebshop.hu-n bárki beszerezheti a sprayt és negyed óra alatt maga is ki tudja tisztítani a klímáját.

Egyszerű, nem igaz? Sajnos az ablak válogatás nem volt ilyen egyszerű, de szerencsére megtaláltuk a tökéletes színt és formát.